Masterclass Verder met de Creatiespiraal

Datum: 27 juni 2019 / Auteur: Inge Knoope / Geef een reactie

meer zicht op creatief samenwerken – de Creatiespiraal in een 21ste eeuws jasje

Voor het omvormen van de sociale structuren naar de eisen van de huidige tijd, lijkt er een toenemende behoefte aan proceskennis en procesvaardigheden in netwerken en samenwerkingsverbanden. Hoe werken de processen van creativiteit, emotionaliteit en bewustzijn in jouw context en in jouw praktijk van alledag?
Door de opkomst van de betekeniseconomie is er veel behoefte aan kennis en ervaring op dit vlak.
De Creatiespiraal, die eind negentiger jaren populair werd, legt bloot hoe creativiteit werkt in het individu en hoe het samenhangt met emotionaliteit en bewustzijn. Dat bracht een belangrijke impuls en een vloedgolf aan vormen van persoonlijkheidsontwikkeling. Maar hoe werkt die beweging nu door in de samenleving en welke inzichten levert het werk op voor het effectief omvormen van de sociale structuren?
Jij bent beïnvloeder, trainer of coach en je wilt niet op zoek naar een ‘theorie van alles’ maar wil wel graag de onderlinge samenhangen zien in de wereld van de Awareness Based Social Technologies, zoals bijvoorbeeld tussen Theory U, Spiral Dynamics en het opstellingen werk. De Creatiespiraal verschaft daar een kapstok voor.

Maak daarom direct een afspraak voor een persoonlijke intake voor deze eenmalige en unieke masterclass of bekijk de flyer.

Data: 7 oktober, 4 november, 2 december
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Plaats: Veerhuis te Varik
Kosten: € 800 excl.


Abonneer nu op de nieuwsbriefGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *