Coaching

Coaching

Kennismaking

Je wilt weten of systemische coaching nu passend is.

Je bent welkom om het uit te proberen. Een kennismakingsgesprek is in principe gratis. Als je na afloop van onze eerste ontmoeting het gevoel hebt dat je een volwaardige sessie hebt gekregen, dan kun je alsnog besluiten te betalen.

 

Individueel

Je hebt een vraag, je wilt je bewegingsvrijheid vergroten maar je zit ergens in vast en je bent in verwarring over je eigen aandeel en het aandeel van anderen.

Systemische coaching is geschikt om complexe situaties in z’n geheel te ontwarren. Dat gaat gepaard met diepe inzichten over jezelf en dus met jouw groei. Een systemische coaching wordt doorgaans als verbluffend en verhelderend ervaren en kan drie maanden tot drie jaar doorwerken.

Zomer intensive

Vlak na de zomervakantie, als je nog helemaal geïnspireerd bent om het nu echt allemaal anders te gaan doen… met die afstand zie je het vaak heel helder.

Dan kun je zien hoe je in het dagelijks leven wegraakt van een bepaalde kwaliteit. Een kwaliteit die er wel is wanneer je uitgerust en goed geaard bent.
Het is mijn ervaring dat ik innerlijk evenwicht en tevredenheid over hoe ik mezelf in het leven zie staan, niet zomaar vast kan houden. Net zo min als dat ik het zo makkelijk kan verwerven. Het heeft een niet aflatende stroom van concentratie, geduld, toewijding en een heel specifiek soort van discipline nodig. Een anker.
Daarom ben ik een pad gegaan van voortdurend me laten steunen en voeden. Een toewenden naar wat ik belangrijk vind om te verwerven opdat ik ook weer voedend kan zijn naar anderen. En nog steeds groei en ontwikkel ik mij.
Dat doe ik graag samen met anderen. Vandaar dat ik je wil uitnodigen om mee te gaan op zomerkamp! Een culturele verbindingskuur voor de loslopende mens. Drinken van de bron. Eten van de voedende aarde. Steunen in liefdevol gezelschap. Gespiegeld worden in wijsheid en vertrouwen.

Hier verschijnt binnenkort de volledige flyer over de Zomer intensive: “De Laatste Dagen van Augustus”

“Wees er aan toegewijd om je issues op te lossen. Je issues zijn ook toegewijd aan jou.”