Opstellingen

Opstellingen

Familieopstellingen

Je ervaart spanning, je bevindt je in een onoverzichtelijke situatie en je weet niet waar je moet beginnen.
Een opstelling kan gaan over jou, je familie, je loopbaan of je organisatie. Het is geschikt voor alle kwesties die gevoelig liggen, een dilemma bevatten of anderszins gecompliceerd zijn. Er komen oplossingen uit voort, die het hart raken en die diepe inzichten geven in de wezenlijke krachten van leven en werken.
Het representeren in opstellingen van anderen wordt eveneens ervaren als intens, vervullend, leerzaam en verhelderend.

 

Tafelopstellingen

Je wilt op tafel krijgen wat zich afspeelt in de onderstroom van de praktijk van alledag.

Een leergang met tafelopstellingen is een geschikte manier om je op systemische wijze te kunnen bijscholen in jouw professie en werkveld. Op tafel krijg je helder zicht in de werking van processen van bewustzijnsontwikkeling en in wat er voor nodig is om knelpunten op te lossen. We werken met de creatieve kracht van het beeld dat op tafel komt, de taal en de lichaamshouding van de vraagsteller. We bewerkstelligen vervolgens een bewuste integratie in de vraagsteller.

Een leergang met tafelopstellingen kan op maat samengesteld worden. Of het nu gaat om intervisiegroep van bijvoorbeeld kindertherapeuten, om een groep mensen die bijscholing zoekt naast andere coachvaardigheden, of bijvoorbeeld om nascholing of supervisie voor mensen met een systemische opleiding…. alles kan. We werken in afstemming op je leerbehoefte.

 

“Wanneer je jouw eigenlijke plek inneemt, komt er meer rust in het grotere geheel.”